群馬大学 大学院保健学研究科 医学部保健学科

本文ヘジャンプします"
  • キャンパスマップ
  • 日本語
  • 日本語

新着情報ニュースリリース

newsicon
2018/04/26
留学生特別入試について
Entrance examination for overseas students will be held.

Gunma University has decided to hold an entrance examination for overseas students who wish to enroll in the Course of Health Sciences in Graduate School of Health Sciences (Master’s Program) in April 2019.
 In this examination, scores of English tests done by private companies can be used as a material for its selection instead of taking the foreign language of the examination subject.
 A few students to be recruited.
 Please refer to the “Admission Guidelines for the Course of Health Sciences in Graduate School of Health Sciences (Master’s Program) which will be issued in June 2018 for more details.

Contact:Admission Section, Student Affairs Office,
    Administration Division in Showa Campus, Gunma University.
E-mail: kk-mgakumu5★jimu.gunma-u.ac.jp(Please change ★ to @)

留学生特別入試実施のお知らせ

2019 年度群馬大学大学院保健学研究科博士前期課程入試においては、留学生特別入試を実施することとなりました。
 同入試では、外国語の試験科目を受験する代わりに民間の英語試験のスコアを利用できる予定です。
 募集人員は、若干名です。
 詳細は、2018 年6月発行予定の群馬大学大学院保健学研究科博士前期課程募集要項で確認してください。

問合せ先:群馬大学昭和地区事務部学務課入学試験係
E-mail: kk-mgakumu5★jimu.gunma-u.ac.jp(★を@に変えてください)